Uudet nettisivut

Mika VirtanenYleinen

Melukylän perustamisesta tuli kuluneeksi viime kesänä 7 vuotta. Babystepit ovat takana päin, vaikka uusien sivujen pystyyn saaminen veikin luvattoman kauan aikaa. Yrittäjä saa katsoa peiliin.

Tässä sitä kuitenkin ollaan. Edelleen. Melukylä on seitsemän ensimmäisen vuotensa aikana muuttanut hieman muotoaan, mutta vakiintunut eskari mukaan lukien n. 30 lapsen päiväkodiksi. Välissä lapsia oli yli 40 ja käväisimme laajentumassa naapurin ”ylätalossa”, mutta nyt olemme olleet koko porukka jo kohta kaksi vuotta alkuperäisissä tiloissa Huovintie 3:ssa. Yrittäjän näkökulmasta toiminta on ollut suht vakaata, vaikka vaikeitakin hetkiä on ollut. Täytyy kuitenkin sanoa, että olemme onnistuneet henkilökunnan rekrytoinnissa erinomaisesti, sillä uskallan käsi sydämellä sanoa, ettei meillä ole vain hyviä työntekijöitä vaan meillä on parhaat. Tästä nöyrä kiitos Sarille, Hannalle, Hennalle, Tarjalle ja Pirjolle sekä tottakai kaikille, jotka ovat jossain vaiheessa kantaneet kortensa kekoon Melukylän hyväksi.

Iso kiitos kuuluu myös meidän asiakkaillemme. Siis perheille, jotka ovat valinneet Melukylän lastensa päivähoitopaikaksi. Muistan elävästi elokuun 2012, kun käynnistimme toiminnan yhdeksän lapsen voimin ja hetken näytti siltä, että yritys kuivuu. Joulukuussa meillä taisi olla jo 20 lasta talossa. Suuri kiitos luottamuksesta silloin, nyt ja tulevaisuudessa!

Olemme vuosien varrella halunneet kehittää toimintaamme jatkuvasti. Henkilökunta tekee hartiavoimin töitä sen eteen, että päiväkodin arki pyörii kivuttomasti ja Hämeenlinnan varhaiskasvatussuunnitelma toteutuu. Myös tiloja on kehitetty, muutettu ja järkeistetty. Vuosi sitten remontoitiin sisätiloja ja ensi kesänä on aika laittaa pihaa uuteen uskoon.

Melukylä kesällä 2012
Melukylä kesällä 2012

Täällä blogissa tullaan julkaisemaan allekirjoittaneen kirjoituksia yrittäjyydestä (harvakseltaan), mutta mikä tärkeintä, myös tarinoita päiväkodin arjesta. Ottakaa seurantaan myös Melukylän Facebook- sivu sekä Instagram, sillä sinne tulee päivityksiä myös! Täytyy tehdä teille noiden vanhojen kuvien jatkumoksi tässä jossain vaiheessa blogikirjoitus tämän päivän Melukylästä kuvien kera!

ps. Meillä on muutama hoitopaikka vapaana, joten laittakaas hoitohakemuksia tulemaan 😉

Mika Virtanen, toimitusjohtaja