Sujuu kuin tanssi! (Ylätalo)

Melukylän päiväkotiYleinen

Hei!
Viikko alkoi mukavasti lumen ja pakkasen helliessä meitä. 

Viikko on kulunut iloisten lumileikkien merkeissä. Koko porukka on nauttinut siitä, että erityisesti alkuviikolla on voitu rakennella lumesta veistoksia ja ukkoja ja loppuviikolla on pulkkailtu pihalla. Vanhoista tutuista touhuista jalkapallo en myös ollut edelleen suosittu laji.

Maanantaina eskarissa tutustuttiin kellonaikoihin, tarkemmin tasa- ja puolitunteihin. Viskarit olivat toivoneet tanssia, ja niinpä jumppatouhuina oli tanssillisia juttuja reippaan musiikin tahdissa. Lopuksi vielä rauhoituttiin yhdessä. Tiistaina eskareiden jumppisvuorolla oli trampoliinirata käytössä. Viskareista osa oli taasen seurakunnan kerhossa ja päiväkodilla olleet pelailivat muisti- ja hahmotuspelejä. Lisäksi aiemmin poissaolleet lapset tekivät väliin jääneitä tahtäviä ja askarteluja.

Keskiviikkona oli eskareiden palkkipäivä, jonka aiheena oli veden eri olomuotoihin tutustuminen. Viskarit leipoivat Runebergin piirakkaa koko talon välipalalle. Omaa leivontavuoroa odotellessa tehtiin väritystehtäviä ja leikittiin.Torstaina eskarilaiset tutustuivat sanomalehteen sekä mietiskelivät, mitä eroa on tosiasialla ja mielipiteellä. Viskaritehtävissä käytiin läpi käsitteitä pienempi ja suurempi.

Tänään perjantaina koko ylätalon porukka nautti Hakkalan lukion upeista vanhojen tansseista. Pääsivätpä halukkaat itsekin osallistumaan tanssiin. Tänään on myös sanottu haikeat heipat Sarille ja kiitetty häntä hienosti sujuneesta yhteistoiminnasta. ”On aika hiljaa kiittää ja kättä puristaa, Nyt meidät yhteen liittää vain muistojemme maa. Jäi jälki sydämiimme, jälki unelmiin, Sulle laulamme nyt näkemiin…”

Reippaita ulkoiluhetkiä ja hyvää viikonvaihdetta toivottaen Tarja